II. Erzsébet

Erzsébet királynő lett vasárnap az évezredes angol-brit monarchia első olyan uralkodója aki 70 esztendőt töltött a trónon és így megélte platinajubileumát. Károly hercegnek a múlt héten lett pozitív a koronavírus-tesztje nem sokkal később felségénél Kamillánál is kmutatták a fertőzést.


60 Eve Uralkodik Ii Erzsebet Queen Elizabeth Queen Elizabeth Ii Laugh

Erzsébet királynőnek - aki 70 éve ül az Egyesült Királyság trónján - enyhe náthaszerű tünetei vannak és a következő egy hétben könnyített munkarendben látja el hivatali teendőit windsori rezidenciáján.

. Erzsébetnek enyhe megfázás-szerű tünetei vannak. Erzsébet brit uralkodó a trónra lépésének 70. Utódlásáról is említést tett a brit uralkodó a trónra lépésének 70.

Ezt a rekordot addig a napig üknagymamája az 1901-ben 82 évesen. A brit királyi család első számú londoni hivatalának tájékoztatása szerint a 96. Utódlásáról is szólt II.

Erzsébet aki nemrég ünnepelte trónra lépésének 70. Megjegyzik a Palota szerint II. A királynő most először nyilvánosan kifejezte azon kívánságát is hogy elsőszülött fia Károly trónörökös második felesége Kamilla cornwalli hercegné Károly trónra lépése után felvehesse a királynéi címet.

Erzsébet királynő most először nyilvánosan kifejezte azt a kívánságát is hogy elsőszülött fiának Károly trónörökösnek a felesége Kamilla cornwalli hercegnő Károly trónra lépése után felvehesse a királynői címet. Erzsébet most Windsorban van orvosi felügyelet alatt áll de a kisebb teendőit jövő héten is intézi. A palota közlése szerint II.

Az uralkodás nagy-britanniai hosszúsági rekordját már 2015. évfordulóját tavaly januárban kapta meg az első koronavírus elleni védoltást.


Fokusz Ii Erzsebet Brit Kiralyno Magyar Ukanyja Rhedey Claudia Erdelyi Szuletesu Grofnore Emlekezve Queen Elizabeth Crown Queen Elizabeth Queen Elizabeth Ii


A Legvaganyabb 92 Evesen Erzsebet Kiralyno Mar Instagramra Is Posztol Queen Elizabeth Queen Hat Queen And Prince Phillip


Ii Erzsebet Brit Kiralyno Famille Royale Famille Madame


Aki A Szerelem Altal Lett Uralkodo 90 Eves Ii Erzsebet Kiralyno Nlcafe Nlcafe Hu Her Majesty The Queen Queen Elizabeth Royal Queen


Erzsebet Kiralyno Es Fulop Herceg 72 Hazassagi Evfordulojat Unnepli Queen Elizabeth Her Majesty The Queen Royal Queen


Ii Erzsebet Kiralyno Talalkozasai Hires Emberekkel Queen Elizabeth Tom Jones Singer Famous Faces


Ii Erzsebet Kiralyno Fiatalossaganak Titka A Kiralyi Csalad Orvosanak Tippje A Hosszu Es Egeszseges Elethez Spille


Ii Erzsebet Kiralyno Ennek A Szokasanak Koszonheti Kituno Egeszsegi Allapotat Queen Elizabeth Elizabeth Ii Queen Hat


Ii Erzsebet Kifejezetten Kedvelte Fia Elso Feleseget Gyakran Szervezett Kozos Programokat Foto Profimedia Reddot Regina Elisabetta Regina Di Cuori Lady

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel